Diensten

Marketing

Vertalingen

Vertalingen vanuit Duits en Engels naar Nederlands en van Nederlands naar Engels. Ervaring met:

  • Marketing websites: zowel de gehele site als terugkerende activiteiten zoals blogs met artikelen en interviews
  • Social media posts: Facebook en LinkedIn
  • Rozenkwekerij en bloemisterij/bloemsierkunst

Copywriting

Geen tijd of inspiratie om je webteksten of social media posts te schrijven? Ik schrijf teksten voor marketingdoeleinden in het Nederlands en Engels. Hoef je het ook niet meer te laten vertalen!

Marktonderzoek

Het besluit is al genomen om je product of dienst aan te bieden aan een nieuwe markt, maar je hebt geen idee hoe de nieuwe doelgroep precies in elkaar steekt. 

 

Je spreekt wel een goed woordje Engels, maar je wilt het niet riskeren om zelf een website te lokaliseren en te vertalen.

 

Komt dit bekend voor? Geen stress! Ik help actief meedenken zodat we je marketingstrategie kunnen vertalen.

Marketing onderzoek

Onderwijs

Educatieve vertalingen

Vertalingen vanuit Duits en Engels naar Nederlands en van Nederlands naar Engels. Ervaring met:

  • Schoolboeken voortgezet onderwijs (tweetalig onderwijs)
  • Online onderwijsportalen en educatieve games
  • Interne en externe bedrijfscommunicatie voor onderwijsinstellingen: emails, notulen, agenda’s, presentaties, flyers, brochures, white papers.

Creatief lesontwerp

Heb je zelf geen tijd maar wil je het idee niet opgeven, of zit je met je handen in het haar omdat je geen idee hebt hoe je een bepaald onderwerp moet aanpakken? Ik maak creatieve lesontwerpen en lessenseries voor Engels in het voortgezet onderwijs en op de universiteit. Hierbij kan ik ook aandacht besteden aan interculturele communicatie. 

 

Feedback op scripties, verslagen en presentaties

Voor studenten:  Extra paar ogen nodig? Als voormalig docent Engels en student weet ik als geen ander waar je op moet letten. Ik kan je werk nakijken, je feedback geven of we gaan er samen even goed voor zitten zodat je zelf academisch leert schrijven.

Voor docenten: Kom je er zelf niet aan toe, maar wil je wel kwaliteit? Ik ben ook in te huren als student-assistent om dit werk voor grotere groepen te doen.

Waarom werken met Bridget?

Je wilt iemand met verstand van marketing en/of onderwijs om aan je (vertaal)project te werken. Bridget luistert naar je vraag, doet onderzoek en gaat voor je aan de slag. In de tussentijd kan jij met een gerust hart verder met je eigen werk.

 

Geen stress! Bridget is bekend met de wereld van marketing en onderwijs. Ze heeft Engels gestudeerd, is bevoegd 1e graads docent Engels en heeft een C1 certificaat Duits op zak. Daarnaast heeft ze ook zelf voor de klas gestaan en nauw samengewerkt met marketeers en programmeurs. 

Vertalingen gebaseerd op onderzoek

Bevoegd 1e graads docent Engels

Afgestemd op wat jij nodig hebt

C1 certificaat Duits

Opdrachtgevers:

Universiteit Utrecht
TopiaTeam
Wismon bèta, wetenschap en techniek
Rozenkwekerij Porta Nova
Noordhoff Uitgevers