Proeflezen

Proeflezen

Heb je een tekst waar je niet helemaal tevreden over bent? Of wil je gewoon zeker weten dat het goed staat omdat je professioneel over wilt komen?

 

Ik lees je Nederlandse en Engelse teksten na. Of het nou je website, powerpoint, essay of jaarverslag is: ik heb het allemaal gezien en neem hierin mijn ervaringen als docent mee.

 

Wat je kan verwachten:

– Controle op spelling, grammatica en interpunctie

– Uitleg en suggesties in de kantlijn

– Algemene feedback per mail

Dit kan ook in combinatie met het maken van de vertaling. Dan maak ik eerst de vertaling en lees ik het nog een keer door. Mocht er veel op het spel staan, dan gebruik ik het zogeheten “vier-ogen principe” en laat ik een andere vertaler het werk nalezen.

Proeflezen het ontbrekende puzzelstukje

Waarom werken met Bridget?

Je wilt iemand met verstand van marketing en/of onderwijs om aan je (vertaal)project te werken. Bridget luistert naar je vraag, doet onderzoek en gaat voor je aan de slag. In de tussentijd kan jij met een gerust hart verder met je eigen werk.

 

Geen stress! Bridget is bekend met de wereld van marketing en onderwijs. Ze heeft Engels gestudeerd, is bevoegd 1e graads docent Engels en heeft een C1 certificaat Duits op zak. Daarnaast heeft ze ook zelf voor de klas gestaan en nauw samengewerkt met marketeers en programmeurs. 

Vertalingen gebaseerd op onderzoek

Bevoegd 1e graads docent Engels

Afgestemd op wat jij nodig hebt

C1 certificaat Duits

Opdrachtgevers:

Universiteit Utrecht
TopiaTeam
Wismon bèta, wetenschap en techniek
Rozenkwekerij Porta Nova
Noordhoff Uitgevers
HoorayHR